Fabrikanten

Informatie

Vliegers voor op vakantie!?

Vliegers voor op vakantie!?

Het mooie weer begint weer te komen, de examens zijn voorbij en na bijna en jaar hard werken is het weer eindelijk tijd voor vakantie!
Eerst nog even de klusjes in en rondom het huis doen en dan snel de koffer pakken en op naar het strand! Op het strand mag een vlieger natuurlijk niet ontbreken.
Omdat niet elke vlieger even geschikt is om mee te nemen in je koffer of wel erg veel ruimte nodig heeft in de auto hebben wij een speciale selectie vliegers gemaakt die je eenvoudig meeneemt op vakantie.

HQ Animal Sled Kitty CIM Draki Rainbow CIM Maya eddy blauw
De HQ Animal Sled Kitty 46x35cm maar is doordat de vlieger geen stokken heeft eenvoudig mee te nemen.Bestellen
De CIM Draki Rainbow heeft 1 gebogen stok en is ijzersterk. De verpakking is kleiner dan een tijdschrift en dus makkelijk mee te nemen.


Bestellen

De CIM Maya eddy blauw heeft een formaat van  65cm x 74cm maar door het slimme ontwerp past deze vlieger in elke koffer. Het in elkaar zetten van de vlieger is zeer eenvoudig!

Bestellen

HQ Symphony Beach III 1.3 Rainbow R2F - 130x55cm Spiderkites Amigo 1.35 Orange - 135 x 55 cm Cross Kites Quattro 3.5 - 335x123cm

De HQ Symphony Beach III 1.3 Rainbow R2F - 130x55cm zit in een hand tasje waar alles in zit dat je nodig hebt om te vliegeren.


Bestellen

De Spiderkites Amigo 1.35 Orange - 135 x 55 cm zit in een stevig zakje van vliegerdoek en neemt ongeveer even veel ruimte in als een broek in je koffer.

Bestellen

De Cross Kites Quattro 3.5 - 335x123cm heeft wat meer ruimte nodig en gaat makkelijk mee als handbagage. Of als je je koffer nog eens goed aandrukt dan past ie er wel bij.

Bestellen