Fabrikanten

Informatie

Vlieger haspels

Vlieger haspels

De meeste Vliegers worden RTF (Ready to fly) geleverd. Dat wil zeggen met lijn en een haspeltje. Bij de kleine vliegertjes gaat dit prima maar bij de grote vliegers is een vlieger haspel erg handig. Met een vlieger haspel kunt u de vlieger makkelijk en snel oplaten maar ook weer net zo makkelijk binnen halen.
Uw lijn blijft altijd netjes op de haspel zodat hij niet in de knoop raakt. Vlieger haspels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Hieronder ziet u greep uit ons assortiment.

Rhombus Vliegerhaspel

GigaKites Kunsstof haspel L

Gelagerde vliegerhaspel gemaakt van stevig kunststof. Zeer handig om te gebruiken met een 1-lijnsvlieger. Deze vlieger haspel heeft een diameter van 7.5" (19 CM) en wordt geleverd zonder lijn. Deze haspel is makkelijk op slot te zetten om de lijn vast te zetten.
Rhombus Vliegerhaspel

GigaKites Kunststof kinder haspel S

Gekogellagerde vlieger haspel gemaakt van zeer stevig kunststof speciaal voor kinderen. Deze vlieger haspel wordt zonder lijn geleverd. U kunt zelf kiezen welke lijn u erop wil hebben.
Rhombus Vliegerhaspel

CIM Mega spoel - 33x13.5cm

De mega-spoel is geschikt voor het houden van een zeer lange lijn. De vlieger spoel wordt vastgehouden met een hand aan de zwarte schuif in het midden. Met de andere hand kunt u de haspel af en oprollen