Best verkocht

Fixy ZIZO Knutselvlieger - 25 x 25 cm

VGWPA1

Nieuw product

Wepa Flyer International

De Fixy ZIZO Knutselvlieger heeft slechts weinig wind nodig om te vliegen en gaat als een dolle door de lucht. Het in elkaar zetten kan door middel van de duidelijke handleiding en is heel eenvoudig.

Meer details

✔ Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen


500 stuks op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €75,-

  • 30 dagen bedenktijd

  • Gratis retourneren

  • Achteraf betalen via Billink

Wij worden beoordeeld met 9.1 / 10 uit 275 beoordelingen

€ 1,50 incl. btw

Minimale afname van het product is 100

Specificaties

Formaat: 25x25cm
Breedte: 25cm
Hoogte: 25cm
Materiaal: Spinnaker Nylondoek
Kleur: Multicolor
Staart: Ja
Stokken: Hout
Lijn: Ja, lijn inbegrepen
Merk: WEPA
Typenummer: 060668.100
Aantal stuks in verpakking: Per stuk verpakt, verkoop per 100

Meer informatie

De Fixy ZIZO Knutselvlieger is een ruit-vlieger met een formaat van 25x25cm en is vervaardigd van Spinnaker Nylondoek. Deze knutselvlieger wordt klaar om te vliegen geleverd, dit wil zeggen dat er vliegertouw, stokjes, dopjes, staartjes en een handleiding bijzit. Je hoeft de vlieger alleen nog maar te versieren (bij voorkeur met goede viltstiften of markers) en in elkaar te zetten. Daarna is het wachten op de wind. De Fixy ZIZO Knutselvlieger wordt in de mix in diverse kleuren geleverd.
We verkopen de Fixy ZIZO Knutselvlieger per 100 stuks en is mede door zijn scherpe prijs uitermate geschikt voor feestjes, scholen, clubs of verenigingen.

De Fixy ZIZO Knutselvlieger heeft slechts weinig wind nodig om te vliegen en gaat als een dolle door de lucht. Het in elkaar zetten kan door middel van de duidelijke handleiding heel eenvoudig.