Fabrikanten

Informatie

Wie zit er achter Vlieger-Gigant?

Onder de naam Vlieger Gigant is er in het kerkdorp Mill een webshop voor vliegers gevestigd.
Sinds september 2011 is de jonge ondernemer Derek Verheijen, die zelf als hobby vliegert,  deze webshop Derek Verheijen van Vlieger-Gigant.nlbegonnen en sindsdien ontvangt hij bestellingen uit heel Nederland en België.

In die tijd is het assortiment van de Vlieger Gigant regelmatig uitgebreid. Zo kunt u in deze webshop terecht voor allerlei soorten kindervliegers voor jongens en meisjes, in allerlei maten en kleuren, met diverse leuke populaire afdrukken en in vele voor de kinderen aantrekkelijke vormen dieren, stripfiguren en bekende tekenfilmpersonages.
Maar vliegeren is een hobby voor jong en oud en dus verkoopt de Vlieger Gigant ook vele soorten vliegers voor volwassenen, zoals matrasvliegers, eenlijnsvliegers, stuntvliegers en  vliegers met meerdere lijnen, allemaal  in diverse prijsklassen. Er is voor elk wat wils van vrolijke regenboog kleuren tot stoer zwart,  voor de hobbyist of de meer gevorderde vliegeraar.

Ook voor vliegerbenodigdheden is de Vlieger Gigant het aangewezen adres. Allerlei attributen worden dan ook in de webshop aangeboden: grote en kleine haspels voor diverse soorten vliegers, vliegertouw en lijnen van verschillende soorten materialen en diktes.

Ook biedt de Vlieger Gigant camera’s aan, die u kunt bevestigen aan een vlieger,  zodat u  een prachtig panoramabeeld van de omgeving krijgt. Deze camera’s zijn ook geschikt voor gebruik op de helm tijdens het skiën, op de motor of bij het paragliden.

Vliegeren is een gezellige bezigheid met volwassenen onderling en met kinderen, die je op diverse plekken kunt uitoefenen thuis, strand en zee, in het weiland, op de camping

 

Vlieger-Gigant in het kort: 

Waar staan wij voor?

Wij staan voor kwaliteit, variatie in aanbod en een goede service.

Welke vliegers verkopen wij?

Diverse soorten vliegers zoals:

Welke vlieger merken voeren wij?

Wij voeren de merken:

Voor elke leeftijd hebben wij wel een geschikte vlieger. Makkelijke 1-lijns vliegers voor de kleintjes of grote 4-lijns matrasvliegers voor volwassenen. Ons motto! Waar het assortiment van een speelgoedwinkel ophoudt gaat dat van ons verder!

AllbyLaser.nl

Naast Vlieger-Gigant.nl zijn wij ook erg druk met www.allbylaser.nl, een webshop in gepersonaliseerde artikelen welke door lasers gegraveerd worden.