1-Lijnsvliegers

Er zijn 38 producten

De 1-lijnsvlieger is een vlieger, zoals het woord al zegt, waarmee met slechts 1 lijn gevlogen kan worden. Het is de soort vlieger, waaraan mensen denken bij het horen van het woord “vlieger”. Er zijn diverse vormen 1-lijnsvliegers, maar de meest oorspronkelijke 1-lijnsvlieger is toch wel de vlieger in de vorm van een ruit.

Een vlieger voor ied...

De 1-lijnsvlieger is een vlieger, zoals het woord al zegt, waarmee met slechts 1 lijn gevlogen kan worden. Het is de soort vlieger, waaraan mensen denken bij het horen van het woord “vlieger”. Er zijn diverse vormen 1-lijnsvliegers, maar de meest oorspronkelijke 1-lijnsvlieger is toch wel de vlieger in de vorm van een ruit.

Een vlieger voor iedereen!

De 1-lijnsvlieger is de vlieger bij uitstek om mee te beginnen om het vliegeren onder de knie te krijgen. Deze vlieger is ook uitermate geschikt voor  kinderen vanwege zijn eenvoud en oorspronkelijke vorm. Kortom, het is een vlieger voor alle leeftijden.
De vlieger is verkrijgbaar met diverse soorten afbeeldingen, zowel voor jongens en meisjes, zoals Frozen, de Minions, drakenprinsessen en piraten.  Ook is de 1-lijnsvlieger te koop in allerlei tot de verbeelding sprekende vormen, zoals een poes, een vlinder, een vogel en zelfs een octopus.

Genieten van het vliegeren!

Het is een prachtig gezicht om hoog aan de blauwe lucht deze rijk gekleurde vliegers te zien vliegen.
En nog mooier is het snoetje van je kind, dat volop geniet van deze prachtige ervaring. Heerlijk samenzijn in de buitenlucht!

Nog meer variatie in soorten en vormen vliegers!

De 1-lijnsvlieger is een zeer gevarieerd soort vlieger. Zo zijn er ook nog de  Deltavliegers in de vorm van een driehoek in diverse maten en kleurstellingen. Verder kennen we de van Japanse oorsprong Rokkakuvlieger, die uitgaat van een zeshoek. Ook de  Sleevlieger kan met zijn staarten aan beide punten staan te pronken in de lucht. En de Regenboogvlieger slaat met zijn kleurenpracht natuurlijk alles! En bent u op zoek naar iets meer 3-dimensionaals, dan is de  Doosvlieger een fantastische uitdaging.

Dus voor elk wat wils!

Aantrekkelijk aanbod 1-Lijnsvliegers.

De 1-lijnsvliegers zijn vervaardigd van stevig materiaal en verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd  met lijn en de verzending is vanaf €75,- geheel gratis. Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals DidakitesColours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.

Meer

Subcategorieën

 • Delta

  De Deltavlieger wordt getypeerd door zijn driehoekige vorm en is vernoemd naar de Griekse letter Delta, die ook de vorm van een driehoek heeft. Hierdoor vangt de Deltavlieger veel wind en is deze vlieger gemakkelijk op te laten. Ook door deze gestroomlijnde vorm snijdt de Deltavlieger met zijn spitse neus door de lucht heen en is hij gemakkelijk te besturen.

  Deltavliegers zijn geschikt voor alle leeftijden.

  Door zijn eenvoudige vorm is de Deltavlieger geschikt voor alle leeftijden. Hij is gemakkelijk te hanteren voor de kleine kinderhand, maar ook de volwassen vliegeraar vindt nog voldoende uitdaging in de Deltavlieger. Je wordt uitgedaagd om het hanteren van de vlieger zo goed mogelijk te oefenen, zodat je de vlieger langdurig hoog tegen de blauwe hemel aanhoudt.
  Een gevecht met de wind!

  Gezond genieten door te vliegeren!

  Lichaamsbeweging in de buitenlucht samen met vrienden en familie! Gezonder kan het bijna niet.
  Vliegeren is een vrijetijdsbesteding, die heel gemakkelijk alleen is te beoefenen, maar ook samen vliegeren is een gezellige bezigheid. Je lichaam is in beweging, allerlei spieren worden geactiveerd en je bent sportief bezig. Je focus ligt op het besturen van de vlieger en je dagelijkse zorgen worden opzij gezet. Heerlijk je hoofd leegmaken!Deze grote gekleurde deltavlieger heeft een prachtige staart van anderhalve meter. Hij vliegt erg makkelijk en dankzij het sterke doek en frame zul je lang plezier hebben van deze vlieger.
  Zo vrij als de vlieger aan de hemel staat, zo vrij voel je jezelf tijdens het vliegeren!

  Moeilijk kiezen: zoveel verschillende Deltavliegers!

  Hieronder vind je een lijstje met alle keuzemogelijkheden, waaraan je moet denken bij het kiezen van de juiste vlieger voor jou.
  • Voor welke leeftijd koop je de vlieger? Een kleine handzame vlieger is geschikt voor kinderen, een grote “zwaardere” vlieger past bij jeugdigen en volwassenen.
  • Wat is je doel? Gewoon lekker gezellig vliegeren of wil je echt leren om dat monster in de lucht onder bedwang te houden?
  • Hou je van felle vrolijke kleuren of ga je voor rustig of stoer zwart?
  • Kies je voor stabiliteit van de vlieger en koop je er dus eentje met een staart? Of ga je de uitdaging aan om de kapriolen van de vlieger te temmen?

  Aantrekkelijk aanbod Deltavliegers.

  Alle Deltavliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht.
  Deltavliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf € 75,- geheel gratis.
  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.  Wij leveren diverse grote merken, zoals DidakitesColours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Dieren

  De dierenvlieger zal beslist de favoriete vlieger zijn van uw kind of kleinkind. Het is een heel geschikte vlieger om voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid cadeau te doen, mede omdat de dierenvlieger al voor een klein prijsje te koop is. Kinderen zijn echte dierenliefhebbers en er is keus genoeg aan allerlei dierenvliegers.

  Kies een dierenvlieger!

  •          de dierenvlieger is er in diverse maten en vormen.
  •          wil je een vlieger in de vorm van een dier of wil je een vlieger met de afbeelding van een dier erop?
  •          er zijn stoere dierenvliegers voor jongens en schattige dierenvliegers voor meisjes, maar andersom kan ook!
  •          dierenvlieger kopen? Kies uit: vissen, poezen, eekhoorn, octopus, vlinders, slangen, lieveheersbeestje, uil, vleermuis,  haai,  libelle en diverse vogels.
  •          al vanaf 4 euro heb je een leuk cadeau in huis en we pakken het graag feestelijk voor u in!

   

  Groot aanbod vogelvliegers

  Ons assortiment dierenvliegers bestaat voor een groot deel uit vliegers in de vorm van een vogel. Het is niet alleen super leuk om hier mee te vliegeren, omdat het lijkt alsof er een echte vogel door de lucht scheert, maar de vogelvlieger kan ook erg functioneel zijn. Veel tuinders en particulieren met bessen en kersen in de tuin laten één of meerdere vogelvliegers aan de lucht staan om zo de vruchten te beschermen tegen echte De vogelvliegers zijn bijna niet van echt te onderscheidenvogels, die op zoek zijn naar een lekker hapje. De vogelvlieger schrikt de echte vogel af, waardoor deze snel van koers verandert en u zelf de vruchten kunt plukken.

  Genieten van het vliegeren!

  Het is een prachtig gezicht om hoog aan de blauwe lucht deze dierenvliegers te zien vliegen. De vogelvliegers zijn bijna niet van echt te onderscheiden. En nog mooier is het snoetje van je kind of kleinkind, dat volop geniet van deze prachtige ervaring. Heerlijk samenzijn in de buitenlucht! Samen vliegeren en sportief bezig zijn, altijd  gezelliger en gezonder dan binnen zitten!

  Aantrekkelijk aanbod dierenvliegers.

  Alle dierenvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Dierenvliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis. Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.
  Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Doos

  De doosvlieger is een 1-lijnsvlieger, die zich kenmerkt door zijn driedimensionale vorm. Waar veel andere 1-lijnsvliegers “plat” zijn, heeft de doosvlieger een extra dimensie, namelijk diepte. En die eigenschap geeft zeker ook een extra dimensie aan het vliegeren met een doosvlieger. De doosvlieger bestaat niet uit één stuk doek, maar is een formatie van diverse vlakken, die deel uitmaken van een meer gecompliceerd geraamte van glasfiber stokken. De echte vliegeraar wordt juist door het  ingewikkelde ontwerp van de doosvlieger geprikkeld.

  Voor de gevorderde vliegenier!

  De doosvlieger is een 1-lijnsvlieger, die door zijn driedimensionale vorm veel meer wind vangt en daardoor ook een grotere trekkracht heeft. Hierdoor is de doosvlieger geschikt voor de iets gevorderde vliegeraar, die wat meer uitdaging wil. De strijd tussen wind en vlieger is soms moeilijk te beteugelen, maar dat is juist wat de doosvlieger zo aanlokkelijk maakt voor de vliegeraar, die wat meer wil.

  Cody vliegersDe doosvlieger is een 1-lijnsvlieger, die zich kenmerkt door zijn driedimensionale vorm.

  Samuel Franklin Cody (1867-1913) ontwikkelde vliegers voor meteorologische en militaire doeleinden. Hij ontwikkelde de “boxvlieger” met het oog op een grotere liftkracht, want zijn doel was om een vlieger uit te vinden, die een persoon zou kunnen optillen. Daarna ontwierp hij een systeem om meerdere vliegers aan één enkele lijn op te laten. Dit systeem was in staat te vliegen op enkele honderden meters hoogte, terwijl er een gondel met meerdere mensen erin aan hing. In 1901 vroeg Cody patent aan op zijn ontwerp en de Cody vlieger was geboren.

  Fantastisch toch om met een vlieger te kunnen vliegeren met zo’n lange geschiedenis! Kijk daarom snel naar ons assortiment!

  Aantrekkelijk aanbod doosvliegers!

  Alle Doosvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Dit is bij de Doosvlieger erg belangrijk, omdat het geraamte uit meerdere stokken bestaat. Toch is deze vlieger door de duidelijk werktekening goed in elkaar te zetten. Doos vliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. De doosvlieger hoort door zijn professionele karakter echter thuis in de iets hogere prijsklasse, maar u kunt al een doosvlieger kopen voor € 12,99.
  Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.
  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Kinderen

  Een kind raakt gefascineerd door van alles om hem heen, maar vooral door kleur en beweging. En wat is er mooier dan een vrolijk gekleurde vlieger, die hoog aan de lucht staat te fladderen? Elk kind zal zich hierom verwonderen en genieten van alles wat het vliegeren met zich meebrengt. Samen met papa en mama of opa en oma een vlieger uitkiezen, uitpakken en wanneer nodig in elkaar zetten. En dan die vlieger de lucht in zien te krijgen! Rennen en gooien, rennen en gooien totdat de wind in de rug van de vlieger blaast en elk kind versteld zal doen staan hoe hoog zo’n vlieger kan komen. En voor papa en mama en opa en oma niets mooier dan de pure verwondering op dat snoetje.

  Overal te gebruiken kindervliegers

  Door zijn handzaam formaat is de kindervlieger handig mee te nemen en overal te gebruiken. Op het strand, in een weiland, maar zelfs in een parkje of grasveldje midden in de stad. De kindervlieger vereist geen ervaring met vliegeren en is dus uitermate geschikt voor jonge kinderen. Gemakkelijk in elkaar te zetten en gemakkelijk te hanteren en te besturen.

  Gevarieerd aanbod kindervliegers

   De kindervlieger is de vlieger bij uitstek om mee te beginnen om het vliegeren onder de knie te krijgen. Deze vlieger is ook uitermate geschikt voor kinderen vanwege zijn eenvoud en oorspronkelijke vorm. Maar ook voor papa en mama en opa en oma blijft deze vlieger leuk en fascinerend. Kortom, het is een vlieger voor alle leeftijden.

  De kindervlieger is verkrijgbaar met diverse soorten afbeeldingen, zowel voor jongens en meisjes, zoals Frozen, de Minions, draken, prinsessen en piraten, paarden en wasbeertjes, smileys en uilen, enz.  Ook is de 1-lijnsvlieger te koop in allerlei tot de verbeelding sprekende vormen, zoals een poes, een vlinder, een vogel en zelfs een octopus.

  Kindervlieger kopen?

  Alle kindervliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Hoewel de kindervlieger eenvoudig van vorm is, is hij zeker niet saai. Kindervliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Het is het ideale verjaardagscadeau en we pakken het ook nog graag met een gezellig papiertje voor u in. De kindervlieger wordt compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.

  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik. Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Rokkaku
 • Ruit

  De Ruitvlieger is de vlieger, zoals hij in zijn oorspronkelijke vorm over de gehele wereld bekend is. Er zijn aanwijzingen, dat de eerste vlieger in 1000 voor Christus is uitgevonden in China, waar de 2 essentiële materialen beschikbaar waren, bamboe voor de stokken en zijde voor het doek. De eerste vliegers werden o.a. gebruikt om de hoogte van een muur te meten. Marco Polo zorgde met zijn ontdekkingsreizen ervoor, dat de traditionele kruisvlieger ook bekend werd in Europa. De eerste Nederlandse afbeelding van een vlieger dateert uit 1618 in Middelburg. In 1749 wordt de vlieger voor het eerst gebruikt voor meteorologische waarnemingen.

  Ruit vlieger een historisch besef!

  Het is toch prachtig om te beseffen, dat zoveel mensen nog steeds een enorm plezier beleven aan een uitvinding van ruim 3000 jaar geleden te midden van allerlei elektronisch geweld. Vliegeren is een sociale sport in gezelschap van familie en vrienden en een gezonde bezigheid in de frisse lucht. De traditionele Ruitvlieger wordt ook wel Diamant of Diamond genoemd vanwege zijn vorm, die op een geslepen diamant lijkt.

  Gigantische variatie ruit vliegers!

  Door zijn eenvoudige vorm is er een zeer grote variatie aan leuke, grappige en kleurrijke afbeeldingen, die op het doek van de vlieger staan gedrukt

  Wat zoekt u? Noem het en we hebben het!

  Of gewoon wit! Om helemaal zelf met kleurpotloden en stiften te decoreren naar eigen idee. Een prachtig creatief cadeau voor kinderen en een hele leuke activiteit voor kinderfeestjes! En daarna allemaal naar buiten om je eigen vlieger op te laten!

  Aantrekkelijk aanbod ruitvliegers.

  De Ruitvliegers vliegers zijn vervaardigd van stevig materiaal en verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en door zijn eenvoudige constructie niet duurder dan 15 euro, dus een ideaal cadeau. Ze worden compleet geleverd met lijn en de verzending is vanaf  € 75,- geheel gratis. Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.

 • Slee

  De sleevlieger is een meestal rechthoekige vlieger, die uit verschillende luchtkamers bestaat. Hierdoor vangt de vlieger veel wind, is zijn windbereik van hoog niveau en is het een vlieger, die ook door de minder geoefende vlieger gemakkelijk is op te laten  en in de lucht te houden. De sleevlieger behoort tot de categorie “1-lijnsvliegers” en is daardoor gemakkelijk te hanteren. Je moet echter wel een beetje bekend zijn met vliegeren.

  Oefening baart kunst!

  Omdat de sleevlieger een 1-lijnsvlieger is en een hoog windbereik heeft, is het na een beetje oefenen de ideale vlieger om mee te beginnen met wat wellicht je nieuwe hobby gaat worden. Dat is zo mooi aan het vliegeren. Je kunt de vliegersport op diverse levels beoefenen, van gemakkelijk naar moeilijk. En door veel met deze hobby bezig te zijn, raak je steeds meer en meer geoefend en kun je elke keer een nieuwe uitdaging aan! Zo kunt u steeds voor een aantrekkelijke prijs een vlieger kopen, die bij u past. Voor adviezen staan wij altijd voor u klaar!

  Luchtanker  

  Omdat een sleevlieger eenvoudig van ontwerp is, een hoog windbereik heeft door de diverse luchtkamers en daardoor stabiel in de lucht kan hangen is de sleevlieger uitermate geschikt als luchtanker. Door zijn stevige constructie is hij in staat om een kleine camera te dragen, zodat je van bovenaf kunt filmen. Ook wordt de sleevlieger vaak als luchtanker gebruikt om aan te geven waar een feest of ander evenement te doen is. Door er windtollen of een banner met opschrift aan te hangen geeft de sleevlieger aan waar de activiteit is en dit alles is al van ver te zien. Waar een vlieger is, daar zijn mensen!

  Spierkracht

  De sleevlieger is er in allerlei maten, maar juist de sleevlieger is de vlieger bij uitstek om echt voor de grote vlieger te gaan. De sleevlieger is bijvoorbeeld verkrijgbaar in het formaat 300 x 300 cm. Deze heeft een enorme trekkracht en een hoog liftvermogen, waardoor lichaam en spieren echt op de proef gesteld worden om deze vlieger te hanteren. Dat maakt een sleevlieger besturen tot een ware sensatie. Menselijke kracht versus windkracht! Durf jij de strijd aan?

  Aantrekkelijk aanbod.

  Alle Sleevliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Hoewel de sleevlieger eenvoudig van vorm is, is hij zeker niet saai. De sleevlieger is namelijk verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Met diverse luchtkamers op een rij in de regenboogkleuren trekt zo’n sleevlieger zeker de aandacht.

  Sleevliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.

 • Vechtvliegers

  De één-lijns-vechtvlieger zijn  klassieke vliegers die al eeuwen door vlieger piloten worden opgelaten en waarmee ze door te manoeuvreren en strategisch inzicht laten zien wie de sterkste vlieger heeft en wie uiteindelijk de beste vlieger piloot is.

 • Parafoils

  De parafoilvliegers is een heel krachtige vlieger, die door luchtkamers met open cellen aan de voorkant van de vlieger wind vangt en op die manier snel de hoogte zoekt. De vlieger heeft geen ondersteuning nodig van stokken. Door deze aerodynamische eigenschappen hebben zij  een zeer groot windbereik en daardoor een super trekkracht. De parafoilvlieger is dan ook uitermate geschikt als luchtanker en vormen zij een echte uitdaging voor de gevorderde vliegeraar.

  Historische achtergrond van de Parafoilvlieger

  De parafoilvlieger is een vlieger met een geschiedenis. Domina Jalbert (1904-1991), een Canadese uitvinder, ontwikkelde in 1964 de parafoil. Al jong was hij actief met vliegeren, vooral voor reclame-doeleinden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd hij gevraagd om de westkust van de Verenigde Staten te beveiligen met “’barrage balloons”, een soort van Zeppelins  met als doel  een luchtaanval te bemoeilijken.
  Sinds 1957 was hij druk bezig met het ontwikkelen van de parafoil en in 1964 vroeg hij patent aan. De parafoil wordt nog steeds  gebruikt bij paragliding, sky diving en kite surfing.

  Topsport

  Het in bedwang houden van de parafoilvlieger vereist wel wat techniek en kracht. U  kunt uw abonnement bij de sportschool wel opzeggen, want door deze  vlieger te besturen, beoefent u topsport. En wat is er gezonder dan te vliegeren in de natuur en in de frisse lucht? In het bijzijn van familie en vrienden, want dat is misschien wel verstandig met dit “monster”.

  Klein, maar divers assortiment parafoils

  Ons assortiment parafoilvliegers is niet groot, maar wel voor ieder wat wils, van €40,- tot €550,-.Deze veelal grote vlieger is gemaakt van zeer stevig spinnakerdoek en verkrijgbaar in enkele maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. De parafoil wordt geleverd met alle benodigde lijnen.

  De verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.

  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.

  Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit, stevigheid en breed windbereik.

  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Vlieger pakket
per pagina
Toont 37 - 38 van de 38 producten
Toont 37 - 38 van de 38 producten