Informatie

1-Lijnsvliegers

Er zijn 137 producten

De 1-lijnsvlieger is een vlieger, zoals het woord al zegt, waarmee met slechts 1 lijn gevlogen kan worden. Het is de soort vlieger, waaraan mensen denken bij het horen van het woord “vlieger”. Er zijn diverse vormen 1-lijnsvliegers, maar de meest oorspronkelijke 1-lijnsvlieger is toch wel de vlieger in de vorm van een ruit.

Een vlieger voor ied...

De 1-lijnsvlieger is een vlieger, zoals het woord al zegt, waarmee met slechts 1 lijn gevlogen kan worden. Het is de soort vlieger, waaraan mensen denken bij het horen van het woord “vlieger”. Er zijn diverse vormen 1-lijnsvliegers, maar de meest oorspronkelijke 1-lijnsvlieger is toch wel de vlieger in de vorm van een ruit.

Een vlieger voor iedereen!

De 1-lijnsvlieger is de vlieger bij uitstek om mee te beginnen om het vliegeren onder de knie te krijgen. Deze vlieger is ook uitermate geschikt voor  kinderen vanwege zijn eenvoud en oorspronkelijke vorm. Kortom, het is een vlieger voor alle leeftijden.
De vlieger is verkrijgbaar met diverse soorten afbeeldingen, zowel voor jongens en meisjes, zoals Frozen, de Minions, drakenprinsessen en piraten.  Ook is de 1-lijnsvlieger te koop in allerlei tot de verbeelding sprekende vormen, zoals een poes, een vlinder, een vogel en zelfs een octopus.

Genieten van het vliegeren!

Het is een prachtig gezicht om hoog aan de blauwe lucht deze rijk gekleurde vliegers te zien vliegen.
En nog mooier is het snoetje van je kind, dat volop geniet van deze prachtige ervaring. Heerlijk samenzijn in de buitenlucht!

Nog meer variatie in soorten en vormen vliegers!

De 1-lijnsvlieger is een zeer gevarieerd soort vlieger. Zo zijn er ook nog de  Deltavliegers in de vorm van een driehoek in diverse maten en kleurstellingen. Verder kennen we de van Japanse oorsprong Rokkakuvlieger, die uitgaat van een zeshoek. Ook de  Sleevlieger kan met zijn staarten aan beide punten staan te pronken in de lucht. En de Regenboogvlieger slaat met zijn kleurenpracht natuurlijk alles! En bent u op zoek naar iets meer 3-dimensionaals, dan is de  Doosvlieger een fantastische uitdaging.

Dus voor elk wat wils!

Aantrekkelijk aanbod 1-Lijnsvliegers.

De 1-lijnsvliegers zijn vervaardigd van stevig materiaal en verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd  met lijn en de verzending is vanaf €75,- geheel gratis. Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals DidakitesColours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.

Meer

Subcategorieën

 • Delta

  De Deltavlieger wordt getypeerd door zijn driehoekige vorm en is vernoemd naar de Griekse letter Delta, die ook de vorm van een driehoek heeft. Hierdoor vangt de Deltavlieger veel wind en is deze vlieger gemakkelijk op te laten. Ook door deze gestroomlijnde vorm snijdt de Deltavlieger met zijn spitse neus door de lucht heen en is hij gemakkelijk te besturen.

  Deltavliegers zijn geschikt voor alle leeftijden.

  Door zijn eenvoudige vorm is de Deltavlieger geschikt voor alle leeftijden. Hij is gemakkelijk te hanteren voor de kleine kinderhand, maar ook de volwassen vliegeraar vindt nog voldoende uitdaging in de Deltavlieger. Je wordt uitgedaagd om het hanteren van de vlieger zo goed mogelijk te oefenen, zodat je de vlieger langdurig hoog tegen de blauwe hemel aanhoudt.
  Een gevecht met de wind!

  Gezond genieten door te vliegeren!

  Lichaamsbeweging in de buitenlucht samen met vrienden en familie! Gezonder kan het bijna niet.
  Vliegeren is een vrijetijdsbesteding, die heel gemakkelijk alleen is te beoefenen, maar ook samen vliegeren is een gezellige bezigheid. Je lichaam is in beweging, allerlei spieren worden geactiveerd en je bent sportief bezig. Je focus ligt op het besturen van de vlieger en je dagelijkse zorgen worden opzij gezet. Heerlijk je hoofd leegmaken!Deze grote gekleurde deltavlieger heeft een prachtige staart van anderhalve meter. Hij vliegt erg makkelijk en dankzij het sterke doek en frame zul je lang plezier hebben van deze vlieger.
  Zo vrij als de vlieger aan de hemel staat, zo vrij voel je jezelf tijdens het vliegeren!

  Moeilijk kiezen: zoveel verschillende Deltavliegers!

  Hieronder vind je een lijstje met alle keuzemogelijkheden, waaraan je moet denken bij het kiezen van de juiste vlieger voor jou.
  • Voor welke leeftijd koop je de vlieger? Een kleine handzame vlieger is geschikt voor kinderen, een grote “zwaardere” vlieger past bij jeugdigen en volwassenen.
  • Wat is je doel? Gewoon lekker gezellig vliegeren of wil je echt leren om dat monster in de lucht onder bedwang te houden?
  • Hou je van felle vrolijke kleuren of ga je voor rustig of stoer zwart?
  • Kies je voor stabiliteit van de vlieger en koop je er dus eentje met een staart? Of ga je de uitdaging aan om de kapriolen van de vlieger te temmen?

  Aantrekkelijk aanbod Deltavliegers.

  Alle Deltavliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht.
  Deltavliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf € 75,- geheel gratis.
  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.  Wij leveren diverse grote merken, zoals DidakitesColours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Dieren

  De dierenvlieger zal beslist de favoriete vlieger zijn van uw kind of kleinkind. Het is een heel geschikte vlieger om voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid cadeau te doen, mede omdat de dierenvlieger al voor een klein prijsje te koop is. Kinderen zijn echte dierenliefhebbers en er is keus genoeg aan allerlei dierenvliegers.

  Kies een dierenvlieger!

  •          de dierenvlieger is er in diverse maten en vormen.
  •          wil je een vlieger in de vorm van een dier of wil je een vlieger met de afbeelding van een dier erop?
  •          er zijn stoere dierenvliegers voor jongens en schattige dierenvliegers voor meisjes, maar andersom kan ook!
  •          dierenvlieger kopen? Kies uit: vissen, poezen, eekhoorn, octopus, vlinders, slangen, lieveheersbeestje, uil, vleermuis,  haai,  libelle en diverse vogels.
  •          al vanaf 4 euro heb je een leuk cadeau in huis en we pakken het graag feestelijk voor u in!

   

  Groot aanbod vogelvliegers

  Ons assortiment dierenvliegers bestaat voor een groot deel uit vliegers in de vorm van een vogel. Het is niet alleen super leuk om hier mee te vliegeren, omdat het lijkt alsof er een echte vogel door de lucht scheert, maar de vogelvlieger kan ook erg functioneel zijn. Veel tuinders en particulieren met bessen en kersen in de tuin laten één of meerdere vogelvliegers aan de lucht staan om zo de vruchten te beschermen tegen echte De vogelvliegers zijn bijna niet van echt te onderscheidenvogels, die op zoek zijn naar een lekker hapje. De vogelvlieger schrikt de echte vogel af, waardoor deze snel van koers verandert en u zelf de vruchten kunt plukken.

  Genieten van het vliegeren!

  Het is een prachtig gezicht om hoog aan de blauwe lucht deze dierenvliegers te zien vliegen. De vogelvliegers zijn bijna niet van echt te onderscheiden. En nog mooier is het snoetje van je kind of kleinkind, dat volop geniet van deze prachtige ervaring. Heerlijk samenzijn in de buitenlucht! Samen vliegeren en sportief bezig zijn, altijd  gezelliger en gezonder dan binnen zitten!

  Aantrekkelijk aanbod dierenvliegers.

  Alle dierenvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Dierenvliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis. Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.
  Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Doos

  De doosvlieger is een 1-lijnsvlieger, die zich kenmerkt door zijn driedimensionale vorm. Waar veel andere 1-lijnsvliegers “plat” zijn, heeft de doosvlieger een extra dimensie, namelijk diepte. En die eigenschap geeft zeker ook een extra dimensie aan het vliegeren met een doosvlieger. De doosvlieger bestaat niet uit één stuk doek, maar is een formatie van diverse vlakken, die deel uitmaken van een meer gecompliceerd geraamte van glasfiber stokken. De echte vliegeraar wordt juist door het  ingewikkelde ontwerp van de doosvlieger geprikkeld.

  Voor de gevorderde vliegenier!

  De doosvlieger is een 1-lijnsvlieger, die door zijn driedimensionale vorm veel meer wind vangt en daardoor ook een grotere trekkracht heeft. Hierdoor is de doosvlieger geschikt voor de iets gevorderde vliegeraar, die wat meer uitdaging wil. De strijd tussen wind en vlieger is soms moeilijk te beteugelen, maar dat is juist wat de doosvlieger zo aanlokkelijk maakt voor de vliegeraar, die wat meer wil.

  Cody vliegersDe doosvlieger is een 1-lijnsvlieger, die zich kenmerkt door zijn driedimensionale vorm.

  Samuel Franklin Cody (1867-1913) ontwikkelde vliegers voor meteorologische en militaire doeleinden. Hij ontwikkelde de “boxvlieger” met het oog op een grotere liftkracht, want zijn doel was om een vlieger uit te vinden, die een persoon zou kunnen optillen. Daarna ontwierp hij een systeem om meerdere vliegers aan één enkele lijn op te laten. Dit systeem was in staat te vliegen op enkele honderden meters hoogte, terwijl er een gondel met meerdere mensen erin aan hing. In 1901 vroeg Cody patent aan op zijn ontwerp en de Cody vlieger was geboren.

  Fantastisch toch om met een vlieger te kunnen vliegeren met zo’n lange geschiedenis! Kijk daarom snel naar ons assortiment!

  Aantrekkelijk aanbod doosvliegers!

  Alle Doosvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Dit is bij de Doosvlieger erg belangrijk, omdat het geraamte uit meerdere stokken bestaat. Toch is deze vlieger door de duidelijk werktekening goed in elkaar te zetten. Doos vliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. De doosvlieger hoort door zijn professionele karakter echter thuis in de iets hogere prijsklasse, maar u kunt al een doosvlieger kopen voor € 12,99.
  Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.
  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
  Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

 • Kinderen
 • Rokkaku
 • Ruit
 • Slee
 • Parafoils
 • Vlieger pakket
per pagina
Toont 133 - 137 van de 137 producten
Toont 133 - 137 van de 137 producten