Stuntvliegers
Om erachter te komen welke vlieger het meest bij u past is het belangrijk om te weten waarvoor u de vlieger gaat gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld gekke capriolen wil uithalen met een vlieger, maar niet al te veel kracht wil is een 2 of 4-lijns stuntvlieger de vlieger die u zoekt. Stuntvliegers zijn er in veel verschillende soorten, maten, vorm...
Om erachter te komen welke vlieger het meest bij u past is het belangrijk om te weten waarvoor u de vlieger gaat gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld gekke capriolen wil uithalen met een vlieger, maar niet al te veel kracht wil is een 2 of 4-lijns stuntvlieger de vlieger die u zoekt. Stuntvliegers zijn er in veel verschillende soorten, maten, vormen en materialen en zijn in een aantal verschillende categorieën onder te brengen:Stuntvliegers met fiberglas stokken Stuntvliegers met carbon fiber stokken 4-lijns stuntvliegers Trick stuntvliegers Hobby stuntvliegers
Lees meer

Stuntvliegers Er zijn 52 producten

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 12 van de 52 items
 • € 11,99 Direct leverbaar

  De Alert Bestuurbare Vlieger Delta 120x60cm is de perfect vlieger voor op het strand. Bijzonder geschikt voor de beginnende vliegenier maar ook prima te gebruiken door de ervaren vliegeniers.

  € 11,99
  Direct leverbaar
 • € 13,99 Direct leverbaar

  Alert Bestuurbare Delta Vlieger 160x80cm is ondanks zijn formaat bijzonder wendbaar. Stuur deze vlieger alle kanten op en maak de gekste stunts.

  € 13,99
  Direct leverbaar
 • € 9,99 Direct leverbaar
  Aanbieding!

  Eenvoudig voor kinderen te hanteren Rhombus stuntvlieger in klassiek design.

  € 9,99
  Direct leverbaar
 • € 14,99 Direct leverbaar

  Rhombus Fox stuntvlieger, als een vinnig vosje raast deze vlieger door de lucht!

  € 14,99
  Direct leverbaar
 • € 16,99 Direct leverbaar

  De Rhombus Rumba: Acrobatiek en elegantie in één ontwerp! Meer hoeven wij niet te zeggen over deze stuntvlieger!

  € 16,99
  Direct leverbaar
 • € 18,95 Direct leverbaar

  Deze Tango stuntkite heeft niet alleen een supersnel uiterlijk, maar is het ook!

  € 18,95
  Direct leverbaar
 • € 21,99 Direct leverbaar

  Rhombus Stuntkite Cracker: een goed hanteerbare stuntkite ! Inclusief ringen en vliegerlijn.

  € 21,99
  Direct leverbaar
 • € 29,99 Direct leverbaar

  De CIM Katana Red is een zeer goede keuze voor op het strand of in het binnenland! Dit in combinatie met de aantrekkelijke prijs maakt de Katana een fascinerende en zeer gewilde vlieger. Een echte MUSTHAVE

  € 29,99
  Direct leverbaar
 • € 29,99 Direct leverbaar

  De Funky Surf van Didakites is een echte strand vlieger. Deze stuntvlieger vliegt door de lucht als een surfer door het water. De felle kleur maakt de vlieger echt bijzonder.

  € 29,99
  Direct leverbaar
 • € 19,99 Direct leverbaar

  Pop–up Try Stuntvlieger. Onderdeel van een gepatenteerd vliegerassortiment, met ultiem gebruikersgemak. Geen losse stokken meer! In twee stappen klaar om te vliegeren: schuif de connector naar boven om de vlieger op spanning te brengen en haak de lijn van het handvat vast. 

  € 19,99
  Direct leverbaar
 • € 39,99 € 49,99 -20% Direct leverbaar

  Rhombus Stuntkite Ice: de ijskoude snelheidsduivel van de lucht! De Rhombus Ice heeft carbon stokken en een formaat van 155x55cm.

  € 39,99 € 49,99 -20%
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 28,99 Direct leverbaar

  De HQ Quickstep II R2F Rainbow is een zeer wendbare stuntvlieger die compleet wordt geleverd met lijnen en straps. Het Carbon-glasvezel hybride frame combineert de beste eigenschappen van beide materialen.

  € 28,99
  Direct leverbaar
Toont 1 - 12 van de 52 items