Fabrikanten

Informatie

Overzicht van producten van fabrikant Haza Original

Van oudsher is het crêpepapier van HAZA een begrip, maar wij bieden ook andere soorten hobbypapier aan. HAZA heeft een ruime keuze in schrijfwaren, complete knutselconcepten, lijmen, foamproducten en nog veel meer hobbyartikelen.

Mooie momenten moet je vieren. Ze markeren het leven. Het is belangrijk om stil te staan bij een fijne gebeurtenis. Creëer een sfeer die jij wilt, die past bij jou en jouw moment.

HAZA maakt het vieren van een speciale gebeurtenis nog leuker. Dat doen we met een uitgebreid assortiment aan mooie artikelen om een feest mee aan te kleden, om cadeaus mee in te pakken of om creatief mee te zijn.

HAZA vindt het belangrijk dat iedereen volop kan genieten van zijn mooie momenten. Daarom zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering belangrijke kernwaarden van HAZA. Vanuit ons magazijn leveren we onze producten direct uit voorraad aan groothandels, grootwinkelbedrijven en detaillisten in binnen- en buitenland. En via onze webshop is een bestelling makkelijk en snel geplaatst.

We denken graag met klanten mee om samen te bereiken wat ze voor ogen hebben. Daarom bouwen we aan langdurige zakenrelaties, zodat we klanten optimaal kunnen adviseren. HAZA is op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en presentaties. We willen voor klanten van waarde zijn met de vertaling van de nieuwste ontwikkelingen naar passende producten.

In onze eigen ontwerpstudio wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe producten. Hier worden de producten voor de eigen merken ontworpen, zoals HAZA original, Create-Kit en The Party Factory. Ook kunnen we adviseren en meedenken over maatwerkproducten met private label.

Met het continue zoeken naar vernieuwende ontwerpen en designs heeft HAZA alle mogelijkheden in huis om het onvergetelijke moment te creëren voor iedereen.

Enjoy your moments – met een feest
Elke feestlocatie kan sfeervol aangekleed worden met de feestartikelen van HAZA. Met slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en lampionnen kunt u van elke locatie een feestlocatie maken. Zoekt u een uitgebreide feestlijn inclusief borden, bekers en tafelkleed in hetzelfde thema? HAZA biedt een totaalassortiment inclusief display met thema’s als geboorte, huwelijk of populaire kinderlijnen.

Enjoy your moments – geef een mooi cadeau
Met vele vernieuwende cadeaupapierdesigns biedt HAZA voor elke gelegenheid de mogelijkheid prachtig ingepakte cadeaus te maken. Ook heeft HAZA een ruim aanbod in cadeaulinten, cadeaustickers, zijdevloeipapier in vele kleuren en andere aanverwante artikelen.

Enjoy your moments – wees creatief
Van oudsher is het crêpepapier van HAZA een begrip, maar wij bieden ook andere soorten hobbypapier aan. HAZA heeft een ruime keuze in schrijfwaren, complete knutselconcepten, lijmen, foamproducten en nog veel meer hobbyartikelen.

Meer
Toont 1 - 6 van de 6 producten
Toont 1 - 6 van de 6 producten