Slee vliegers

Er zijn geen producten in deze categorie.

De sleevlieger is een meestal rechthoekige vlieger, die uit verschillende luchtkamers bestaat. Hierdoor vangt de vlieger veel wind, is zijn windbereik van hoog niveau en is het een vlieger, die ook door de minder geoefende vlieger gemakkelijk is op te laten  en in de lucht te houden. De sleevlieger behoort tot de categorie “1-lijnsvliegers” en i...

De sleevlieger is een meestal rechthoekige vlieger, die uit verschillende luchtkamers bestaat. Hierdoor vangt de vlieger veel wind, is zijn windbereik van hoog niveau en is het een vlieger, die ook door de minder geoefende vlieger gemakkelijk is op te laten  en in de lucht te houden. De sleevlieger behoort tot de categorie “1-lijnsvliegers” en is daardoor gemakkelijk te hanteren. Je moet echter wel een beetje bekend zijn met vliegeren.

Oefening baart kunst!

Omdat de sleevlieger een 1-lijnsvlieger is en een hoog windbereik heeft, is het na een beetje oefenen de ideale vlieger om mee te beginnen met wat wellicht je nieuwe hobby gaat worden. Dat is zo mooi aan het vliegeren. Je kunt de vliegersport op diverse levels beoefenen, van gemakkelijk naar moeilijk. En door veel met deze hobby bezig te zijn, raak je steeds meer en meer geoefend en kun je elke keer een nieuwe uitdaging aan! Zo kunt u steeds voor een aantrekkelijke prijs een vlieger kopen, die bij u past. Voor adviezen staan wij altijd voor u klaar!

Luchtanker  

Omdat een sleevlieger eenvoudig van ontwerp is, een hoog windbereik heeft door de diverse luchtkamers en daardoor stabiel in de lucht kan hangen is de sleevlieger uitermate geschikt als luchtanker. Door zijn stevige constructie is hij in staat om een kleine camera te dragen, zodat je van bovenaf kunt filmen. Ook wordt de sleevlieger vaak als luchtanker gebruikt om aan te geven waar een feest of ander evenement te doen is. Door er windtollen of een banner met opschrift aan te hangen geeft de sleevlieger aan waar de activiteit is en dit alles is al van ver te zien. Waar een vlieger is, daar zijn mensen!

Spierkracht

De sleevlieger is er in allerlei maten, maar juist de sleevlieger is de vlieger bij uitstek om echt voor de grote vlieger te gaan. De sleevlieger is bijvoorbeeld verkrijgbaar in het formaat 300 x 300 cm. Deze heeft een enorme trekkracht en een hoog liftvermogen, waardoor lichaam en spieren echt op de proef gesteld worden om deze vlieger te hanteren. Dat maakt een sleevlieger besturen tot een ware sensatie. Menselijke kracht versus windkracht! Durf jij de strijd aan?

Aantrekkelijk aanbod.

Alle Sleevliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Hoewel de sleevlieger eenvoudig van vorm is, is hij zeker niet saai. De sleevlieger is namelijk verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. Met diverse luchtkamers op een rij in de regenboogkleuren trekt zo’n sleevlieger zeker de aandacht.

Sleevliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.

Meer