Ruit vlieger

Er zijn 12 producten

De Ruitvlieger is de vlieger, zoals hij in zijn oorspronkelijke vorm over de gehele wereld bekend is. Er zijn aanwijzingen, dat de eerste vlieger in 1000 voor Christus is uitgevonden in China, waar de 2 essentiële materialen beschikbaar waren, bamboe voor de stokken en zijde voor het doek. De eerste vliegers werden o.a. gebruikt om de hoogte van...

De Ruitvlieger is de vlieger, zoals hij in zijn oorspronkelijke vorm over de gehele wereld bekend is. Er zijn aanwijzingen, dat de eerste vlieger in 1000 voor Christus is uitgevonden in China, waar de 2 essentiële materialen beschikbaar waren, bamboe voor de stokken en zijde voor het doek. De eerste vliegers werden o.a. gebruikt om de hoogte van een muur te meten. Marco Polo zorgde met zijn ontdekkingsreizen ervoor, dat de traditionele kruisvlieger ook bekend werd in Europa. De eerste Nederlandse afbeelding van een vlieger dateert uit 1618 in Middelburg. In 1749 wordt de vlieger voor het eerst gebruikt voor meteorologische waarnemingen.

Ruit vlieger een historisch besef!

Het is toch prachtig om te beseffen, dat zoveel mensen nog steeds een enorm plezier beleven aan een uitvinding van ruim 3000 jaar geleden te midden van allerlei elektronisch geweld. Vliegeren is een sociale sport in gezelschap van familie en vrienden en een gezonde bezigheid in de frisse lucht. De traditionele Ruitvlieger wordt ook wel Diamant of Diamond genoemd vanwege zijn vorm, die op een geslepen diamant lijkt.

Gigantische variatie ruit vliegers!

Door zijn eenvoudige vorm is er een zeer grote variatie aan leuke, grappige en kleurrijke afbeeldingen, die op het doek van de vlieger staan gedrukt

Wat zoekt u? Noem het en we hebben het!

Of gewoon wit! Om helemaal zelf met kleurpotloden en stiften te decoreren naar eigen idee. Een prachtig creatief cadeau voor kinderen en een hele leuke activiteit voor kinderfeestjes! En daarna allemaal naar buiten om je eigen vlieger op te laten!

Aantrekkelijk aanbod ruitvliegers.

De Ruitvliegers vliegers zijn vervaardigd van stevig materiaal en verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en door zijn eenvoudige constructie niet duurder dan 15 euro, dus een ideaal cadeau. Ze worden compleet geleverd met lijn en de verzending is vanaf  € 75,- geheel gratis. Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.

Meer
Toont 1 - 12 van de 12 producten
Toont 1 - 12 van de 12 producten