Kindervliegers

Er zijn 11 producten

Een kind raakt gefascineerd door van alles om hem heen, maar vooral door kleur en beweging. En wat is er mooier dan een vrolijk gekleurde vlieger, die hoog aan de lucht staat te fladderen? Elk kind zal zich hierom verwonderen en genieten van alles wat het vliegeren met zich meebrengt. Samen met papa en mama of opa en oma een vlieger uitkiezen, u...

Een kind raakt gefascineerd door van alles om hem heen, maar vooral door kleur en beweging. En wat is er mooier dan een vrolijk gekleurde vlieger, die hoog aan de lucht staat te fladderen? Elk kind zal zich hierom verwonderen en genieten van alles wat het vliegeren met zich meebrengt. Samen met papa en mama of opa en oma een vlieger uitkiezen, uitpakken en wanneer nodig in elkaar zetten. En dan die vlieger de lucht in zien te krijgen! Rennen en gooien, rennen en gooien totdat de wind in de rug van de vlieger blaast en elk kind versteld zal doen staan hoe hoog zo’n vlieger kan komen. En voor papa en mama en opa en oma niets mooier dan de pure verwondering op dat snoetje.

Overal te gebruiken kindervliegers

Door zijn handzaam formaat is de kindervlieger handig mee te nemen en overal te gebruiken. Op het strand, in een weiland, maar zelfs in een parkje of grasveldje midden in de stad. De kindervlieger vereist geen ervaring met vliegeren en is dus uitermate geschikt voor jonge kinderen. Gemakkelijk in elkaar te zetten en gemakkelijk te hanteren en te besturen.

Gevarieerd aanbod kindervliegers

 De kindervlieger is de vlieger bij uitstek om mee te beginnen om het vliegeren onder de knie te krijgen. Deze vlieger is ook uitermate geschikt voor kinderen vanwege zijn eenvoud en oorspronkelijke vorm. Maar ook voor papa en mama en opa en oma blijft deze vlieger leuk en fascinerend. Kortom, het is een vlieger voor alle leeftijden.

De kindervlieger is verkrijgbaar met diverse soorten afbeeldingen, zowel voor jongens en meisjes, zoals Frozen, de Minions, draken, prinsessen en piraten, paarden en wasbeertjes, smileys en uilen, enz.  Ook is de 1-lijnsvlieger te koop in allerlei tot de verbeelding sprekende vormen, zoals een poes, een vlinder, een vogel en zelfs een octopus.

Kindervlieger kopen?

Alle kindervliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht. Hoewel de kindervlieger eenvoudig van vorm is, is hij zeker niet saai. Kindervliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Het is het ideale verjaardagscadeau en we pakken het ook nog graag met een gezellig papiertje voor u in. De kindervlieger wordt compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.

Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik. Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

Meer
Toont 1 - 11 van de 11 producten
Toont 1 - 11 van de 11 producten