Deltavliegers

Er zijn 5 producten

De Deltavlieger wordt getypeerd door zijn driehoekige vorm en is vernoemd naar de Griekse letter Delta, die ook de vorm van een driehoek heeft. Hierdoor vangt de Deltavlieger veel wind en is deze vlieger gemakkelijk op te laten. Ook door deze gestroomlijnde vorm snijdt de Deltavlieger met zijn spitse neus door de lucht heen en is hij gemakkelijk...

De Deltavlieger wordt getypeerd door zijn driehoekige vorm en is vernoemd naar de Griekse letter Delta, die ook de vorm van een driehoek heeft. Hierdoor vangt de Deltavlieger veel wind en is deze vlieger gemakkelijk op te laten. Ook door deze gestroomlijnde vorm snijdt de Deltavlieger met zijn spitse neus door de lucht heen en is hij gemakkelijk te besturen.

Deltavliegers zijn geschikt voor alle leeftijden.

Door zijn eenvoudige vorm is de Deltavlieger geschikt voor alle leeftijden. Hij is gemakkelijk te hanteren voor de kleine kinderhand, maar ook de volwassen vliegeraar vindt nog voldoende uitdaging in de Deltavlieger. Je wordt uitgedaagd om het hanteren van de vlieger zo goed mogelijk te oefenen, zodat je de vlieger langdurig hoog tegen de blauwe hemel aanhoudt.
Een gevecht met de wind!

Gezond genieten door te vliegeren!

Lichaamsbeweging in de buitenlucht samen met vrienden en familie! Gezonder kan het bijna niet.
Vliegeren is een vrijetijdsbesteding, die heel gemakkelijk alleen is te beoefenen, maar ook samen vliegeren is een gezellige bezigheid. Je lichaam is in beweging, allerlei spieren worden geactiveerd en je bent sportief bezig. Je focus ligt op het besturen van de vlieger en je dagelijkse zorgen worden opzij gezet. Heerlijk je hoofd leegmaken!Deze grote gekleurde deltavlieger heeft een prachtige staart van anderhalve meter. Hij vliegt erg makkelijk en dankzij het sterke doek en frame zul je lang plezier hebben van deze vlieger.
Zo vrij als de vlieger aan de hemel staat, zo vrij voel je jezelf tijdens het vliegeren!

Moeilijk kiezen: zoveel verschillende Deltavliegers!

Hieronder vind je een lijstje met alle keuzemogelijkheden, waaraan je moet denken bij het kiezen van de juiste vlieger voor jou.
• Voor welke leeftijd koop je de vlieger? Een kleine handzame vlieger is geschikt voor kinderen, een grote “zwaardere” vlieger past bij jeugdigen en volwassenen.
• Wat is je doel? Gewoon lekker gezellig vliegeren of wil je echt leren om dat monster in de lucht onder bedwang te houden?
• Hou je van felle vrolijke kleuren of ga je voor rustig of stoer zwart?
• Kies je voor stabiliteit van de vlieger en koop je er dus eentje met een staart? Of ga je de uitdaging aan om de kapriolen van de vlieger te temmen?

Aantrekkelijk aanbod Deltavliegers.

Alle Deltavliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Het geraamte bestaat uit stokken van glasfiber, zo sterk als metaal, maar veel lichter in gewicht.
Deltavliegers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Ze worden compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf € 75,- geheel gratis.
Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.  Wij leveren diverse grote merken, zoals DidakitesColours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 producten
Toont 1 - 5 van de 5 producten