Power kites

Er zijn geen producten in deze categorie.

De matrasvlieger bij uitstek is de Powerkite.

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom ge...

De matrasvlieger bij uitstek is de Powerkite.

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nemen. De matrasvlieger wordt geleverd met een bijbehorende tas of rugzak, hetgeen de vlieger nog handzamer en gemakkelijker op te bergen maakt.
De matrasvlieger is bestuurbaar en naar gelang het aantal lijnen vraagt het meer van de stuurmanskunsten van de vliegeraar.

Eén en al power!

De powerkite is een matrasvlieger met 2, 3 of 4 lijnen, waarbij alles zoals de naam het al zegt om power draait. De powerkite is een vlieger voor echte mannen, die voor elkaar niet willen onderdoen en alles uit de kast trekken om het uiterste uit hun spieren te halen. Super leuk voor een vriendengroep of een vader- en zoon-uitje. Maar ook de dames zullen hier hun mannetje kunnen staan!
Meegesleurd worden door het zand, sleepsporen achterlaten en roepen om extra hulp zullen de kenmerken zijn als je met een powerkite aan het vliegeren gaat. Dit levert niet alleen veel hilariteit op, maar ook leuke foto’s en filmpjes.
De powerkite wordt al dan niet geleverd met bijbehorende straps of stuurlussen, banden die door middel van een schuifknoop te bevestigen zijn rondom de polsen om de grip te verbeteren. Deze straps zijn ook los verkrijgbaar (zie bij Accessoires)

Veiligheid voorop!

Omdat de powerkite veel van de lichamelijke gesteldheid, de spierkracht en de conditie van de vliegeraar vraagt, is het verstandig om niet alleen met zo’n vlieger op afgelegen plekken te gaan vliegeren.
Ook wordt geadviseerd om de juiste straps te gebruiken om de grip te vergroten om zo de vlieger beter te kunnen beteugelen.

Matrasvlieger kopen?

Alle powerkites zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Powerkites zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. De powerkite is er in verschillende kleuren en designs en wordt compleet geleverd met stevige lijnen en de verzending van uw bestelling is vanaf € 75,- geheel gratis.
Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.
Wij leveren diverse grote merken, zoals Cross Kites, Invento en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

Meer