4-lijns matrasvliegers

Er zijn geen producten in deze categorie.

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nem...

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nemen. De matrasvlieger wordt geleverd met een bijbehorende tas of rugzak, hetgeen de vlieger nog handzamer en gemakkelijker op te bergen maakt.
De matrasvlieger is bestuurbaar en naar gelang het aantal lijnen vraagt het meer van de stuurmanskunsten van de vliegeraar.

Vliegeren op topniveau

De 4-lijnsvlieger heeft 2 lijnen om de vlieger te kunnen besturen en 2 lijnen om de kracht van de vlieger te kunnen doseren.
Dit alles maakt het, dat het vliegeren met deze matrasvliegers wel enig ervaring en oefening behoeft en ook een beroep doet op de spierkracht van de vliegeraar. Deze matrasvliegers zijn dan ook bij uitstek geschikt om te powerkiten en te stunten.
Pas op, dat de vlieger je niet de baas wordt, want door de hoge trekkracht zal hij je zo mee sleuren door het zand. Door de combinatie van wind en de bouw van deze vlieger komen er grote krachten vrij en de vlieger is dan ook gemaakt van vrijwel onverwoestbaar materiaal, mits er verstandig mee omgegaan wordt.
De matrasvlieger wordt al dan niet geleverd met bijbehorende accessoires.


Matrasvlieger kopen?

Alle matrasvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Matrasvliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. De matrasvlieger wordt compleet geleverd met stevige lijnen en de verzending van uw bestelling is vanaf
€ 75,- geheel gratis.
Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.
Wij leveren diverse grote merken, zoals Cross Kites, Invento en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

Meer