Productfilter

Windbereik:
Leeftijd:
Hoogte:
Breedte:

Informatie

3-lijns matrasvliegers

Er zijn 3 producten

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nem...

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nemen.

De matrasvlieger wordt geleverd met een bijbehorende tas of rugzak, hetgeen de vlieger nog handzamer en gemakkelijker op te bergen maakt.
De matrasvlieger is bestuurbaar en naar gelang het aantal lijnen vraagt het meer van de stuurmanskunsten van de vliegeraar.

Vliegeren op topniveau

De 3-lijns vlieger wordt bestuurd door middel van een stuurbar met 3 lijnen. Deze derde lijn maakt het mogelijk om de vlieger vanaf de grond wind te laten vangen en te doen opstijgen.
Dit alles maakt het, dat het vliegeren met deze matrasvliegers wel enig ervaring en oefening behoeft en ook een beroep doet op de spierkracht van de vliegeraar. Deze matrasvliegers zijn dan ook bij uitstek geschikt om te powerkiten en te stunten.
Pas op, dat de vlieger je niet de baas wordt, want door de hoge trekkracht zal hij je zo mee sleuren door het zand. Door de combinatie van wind en de bouw van deze vlieger komen er grote krachten vrij en de vlieger is dan ook gemaakt van vrijwel onverwoestbaar materiaal, mits er verstandig mee omgegaan wordt.
De matrasvlieger wordt al dan niet geleverd met bijbehorende accessoires.

3-lijnsmatrasvlieger kopen?

Alle matrasvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Matrasvliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. De matrasvlieger wordt compleet geleverd met stevige lijnen en de verzending van uw bestelling is vanaf
€ 75,- geheel gratis.
Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.
Wij leveren diverse grote merken, zoals Cross Kites, Invento en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

Meer
Toont 1 - 3 van de 3 producten
 • Snel bekijken
  € 219,00 ✔ Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen

  Referentie: 231739

  Fabrikant: Elliot

  De drielijnsmatrasvlieger Sigma Race 2.0 258 cm van het merk Elliot heeft de kleur Rood, is gemaakt van Nylon en is geschikt voor gebruikers vanaf 12 jaar.

  € 219,00
  ✔ Bezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen
 • Snel bekijken
  € 161,10 € 179,00 -10% !Bezorgd binnen 1 tot 4 werkdagen

  Referentie: VMPL5125

  Fabrikant: Peter Lynn

  De Peter Lynn UNIQ 3-lijns matrasvliegers zijn stabiel en betrouwbaar zonder complexe besturingssystemen. Het allerbelangrijkste voordeel van deze 3-lijnsmatrasvliegers van Peter Lynn is dat ze praktisch onverwoestbaar zijn. 

  € 161,10 € 179,00 -10%
  In prijs verlaagd!
  !Bezorgd binnen 1 tot 4 werkdagen
 • Snel bekijken
  € 134,10 € 149,00 -10% !Bezorgd binnen 1 tot 4 werkdagen

  Referentie: VMPL5115

  Fabrikant: Peter Lynn

  De unieke Peter Lynn UNIQ single skin-serie bestaat uit drie verschillende modellen. Elk model is uiterst eenvoudig te besturen en levert onmiddellijk vermogen, zelfs bij de kleinste bries.

  € 134,10 € 149,00 -10%
  In prijs verlaagd!
  !Bezorgd binnen 1 tot 4 werkdagen
Toont 1 - 3 van de 3 producten