2-lijns matrasvliegers

Er zijn geen producten in deze categorie.

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nem...

De matrasvlieger is een vlieger met 2, 3 of 4 lijnen. Een matrasvlieger kenmerkt zich door zijn vrijwel rechthoekige vorm, die in de lucht gebogen gaat staan. De matrasvlieger heeft geen geraamte van stokken, maar bestaat uit diverse compartimenten, die de wind vangen. Een matrasvlieger is daarom gemakkelijk op te rollen en dus handig mee te nemen.
De matrasvlieger wordt geleverd met een bijbehorende tas, hetgeen de vlieger nog handzamer en gemakkelijker op te bergen maakt. De matrasvlieger is bestuurbaar en naar gelang het aantal lijnen vraagt het meer van de stuurmanskunsten van de vliegeraar.

De matrasvlieger met 2 lijnen

Deze matrasvlieger heeft 2 lijnen en is uitermate geschikt voor iemand, die de eerste beginselen van de bestuurbare vlieger onder de knie wil krijgen. Omdat de vlieger een groot windbereik en een hoge trekkracht heeft is het voor de beginnende vliegeraar een heerlijke uitdaging om de matrasvlieger te beteugelen. Deze vlieger is zeer geschikt voor op het strand en grote grasvelden.
De matrasvlieger is verkrijgbaar in diverse maten en kleurstellingen, waarbij elk compartiment een andere kleur heeft, maar bijvoorbeeld ook met een stoere opdruk.

Matrasvlieger kopen?

Alle matrasvliegers zijn vervaardigd van spinnaker, een stevig soort doek met een laag gewicht, een hoge stabiliteit en waterafstotend. Matrasvliegers zijn verkrijgbaar in allerlei maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd.
De matrasvlieger wordt compleet geleverd met een stevige lijn en de verzending van uw bestelling is vanaf € 75,- geheel gratis.
Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij.
Wij leveren diverse grote merken, zoals Cross Kites, Invento en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit en breed windbereik.
Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!

Meer