Showvliegers

Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Show
 • XL vliegers

  Zoals de naam XL-vlieger het al zegt, gaat het hier om een vlieger van formaat, en dat in alle opzichten. Deze grote vlieger onderscheidt zich niet alleen door zijn grootte tot wel 300 cm x 300 cm, maar ook door zijn zeer hoog windbereik en zijn grote trekkracht. Dit is dan ook een vlieger, die uitermate geschikt is voor de gevorderde vliegeraar, die van een uitdaging houdt en al zijn spierkracht in de strijd wil gooien.

  Dit is niet gewoon vliegeren, maar vliegeren op XL-niveau!

  Topsport

  Het in bedwang houden van deze grote vlieger vereist wel wat techniek en kracht. U  kunt uw abonnement bij de sportschool wel opzeggen, want door deze grote vlieger te besturen, beoefent u topsport. En wat is er gezonder dan te vliegeren in de natuur en in de frisse lucht? In het bijzijn van familie en vrienden, want dat is misschien wel verstandig met dit “monster”.

  Opvallend, sterk en kleurrijk

  Door zijn stevige constructie en grote maatvoering is de XL-vlieger in staat om een kleine camera te dragen, zodat je van bovenaf kunt filmen. Ook wordt de XL-vlieger vaak als luchtanker gebruikt om aan te geven waar een feest of ander evenement te doen is. Door er windtollen of een banner met opschrift aan te hangen geeft de XL-vlieger nog duidelijker aan waar de activiteit is en dit alles is al van ver te zien. Waar een vlieger is, daar zijn mensen!

  Grote vlieger kopen?

  Deze grote vlieger is gemaakt van zeer stevig spinnakerdoek en verkrijgbaar in enkele maten en prijsklassen, maar altijd scherp geprijsd. Let op: ze worden  NIET geleverd met een lijn. Kijk hiervoor  bij onze accessoires. Heeft u graag advies over de aanschaf van zo’n grote vlieger en verdere benodigdheden, dan staan wij zeker voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. De verzending van uw bestelling is vanaf  € 75,- geheel gratis.

  Wij staan bekend om onze goede service en retourneren is dan ook kosten vrij. Wij leveren diverse grote merken, zoals Didakites, Colours in Motion en Rhombus, die bekend staan om hun kwaliteit, stevigheid en breed windbereik. Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar!